forum.vnstele.com
http://forum.vnstele.com/

Задача 9
http://forum.vnstele.com/viewtopic.php?f=10&t=159
Сторінка 1 з 1

Автор:  Гвоздулич Василь [ 05 березня 2012, 01:39 ]
Тема повідомлення:  Задача 9

підскажіть будь-ласка, як саме тут розрахували 48?

Приєднані файли:
Опис файлу: вихідні дані
ав.JPG
ав.JPG [ 11.38 Кб | Переглянуто 1814 разів ]
ааа.JPG
ааа.JPG [ 61.59 Кб | Переглянуто 1814 разів ]

Автор:  echern [ 05 березня 2012, 10:43 ]
Тема повідомлення:  Re: Задача 9

Тут все видно з рисунку, в АЗП є 12 підсекцій по 4 комірки (тому що вих. КІ - 12, а в кожній підсекції к-сть комірок рівна кількості вихідних групових трактів, а їх - 4) 12*4=48. Вихідний ГТ - 1, тому це буде перша комірка в 13 підсекції АЗП, тобто 48+1=49. Але нумерація комірок АЗП починається з нуля, тому номер комірки на одиницю менший: 49-1=48. Таким чином ми отримали 48 !

Автор:  Гвоздулич Василь [ 05 березня 2012, 19:31 ]
Тема повідомлення:  Re: Задача 9

дякую!

Сторінка 1 з 1 Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/